Reuni SMP 2 Pekalongan 2010

Reuni SMP 2 Pekalongan, 12 September 2010.

Reuni SMP 2 Pekalongan yang diadakan pada tanggal 12 September 2010 merupakan reuni pertama dari angkatan 1988-1991. Bersamaan dengan diadakanya Reuni Akbar angkatan lain. Acara ini dihelat di dua tempat yaitu Gedung Eks Karesidenan Pekalongan dan Gedung Sekolah SMPN 2 Pekalongan. Tahun 2010 Gedung sekolah belum ditingkat.

Lanjut ngango boso kojahan bae ho. Wektu kui sing teko ora patio akeh tah, tapi  yo mlayan akeh juga. Bingung wes sing bener sing ndi. Maksude kwi nek dibanding reuni taun 2018 tah kalah akeh jumlah pesertane. Asale gabung karo angkatan liyo dadine ora iso fokus nggawe acara dewe. Tapi ora kaiki, sak ora-orane minat ngumpul jaman taun semono wes rodo mending.

Soale opo kok sing teko ra iso akeh, Jaman semono urung usum whatsapp tur urung terkoordinir sing rodo nggenah. Jaman kui wes usum fesbuk karo blekberi, tapi sing nganggo izik sitik. Alamat karo kontak alumni durung do kecatet akhire sing teko yo sing nduwe konektifitas internet kui karo diundangi manual ndodok omah.

Dokumentasi Reuni

Wektu kui sing ditugasi dokumentasi motret yo kui cah bagus arane Ignasius Guruh alias Klungsur direwangi karo angkatan ngisor cah wedok ayu jenenge Purwita Wulandai (Ipung). Sementara vidione digawe nggo mengenang Almarhum Dinar Anternar sing wektu kui sempat melu reuni.

Galery Reuni 2010.

Awas, iki fotone mangan kuota akeh.

[sgdg path=”Reuni 2010″]